Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kanatlar ortamında münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin takviye plakaları mevcuttur.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi muhtevain yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk yürekindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha yapı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik takkadak bapnın rahatlıkla açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Ihmal etmeyin ki yangın çabucak sakin eğleşmek ve kaçış planınıza bağlı konaklamak çok önemlidir. Bu rehberde tamlanan adımları uyma ederek yangın güvenliği açısından hazırlıklı kabil ve yangın çabucak kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın bapsı otel, yurt ve şifahane gibi kombine yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bentlı olarak değmaslahatmektedir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nokta da, nitelikli bir yangın kapısının henüz yüksek bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan acil durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bütün kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa Yangın Merdiveni Kapısı bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış bapsı namına bina gömlek aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak muhtevayapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna bağlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdivenlerinin kullanıma oranlı şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya çalışmayeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Gök Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page